Заявка.
|
|
Xedoss | Дата: Понедельник, 28.12.2009, 13:23 | Сообщение # 16 |
Воен света
Статус: Offline
| KYKJIA, Нипацан!!!!!!!!!!!
|
|
| |
OTAMAHKA | Дата: Понедельник, 28.12.2009, 13:28 | Сообщение # 17 |
Сержант
| Да мене всі боятся вже Мені вари небіда, якщо вже будуть проблеми то буду грабуса звати :Р Якщо і його троцнуть зі мною то ще когось покличу, з тих хто ділом незайнятий... Мені зараз не лвл головне. У мене на хвості (у сполера) пп и бд. Бд я офну з паті після 58. Т.к. 1рший саб буде скоріш за все хавк. А пп буду тягати в паті. Да і взагалі сполеру не лвл потрібен. Чим повільніше и тихше йде кач тим вигідніше. Є шанси що на 61 я буду в тмх сеті, без чужої допомоги.
Ніколи небійся експерементувати, пам'ятай що титанік сконструювали професіонали, а ковчег аматори...
|
|
| |
KYKJIA | Дата: Понедельник, 28.12.2009, 13:31 | Сообщение # 18 |
Дежурная сявочка
| Ну я за вас очень рада)Вы спросили я ответила,а о буднях спойлера мне можете не рассказывать)
"Ты очень мило смущаешься,перед тем,как сказать какую-нибудь гадость" © Catz
|
|
| |
OTAMAHKA | Дата: Понедельник, 28.12.2009, 13:33 | Сообщение # 19 |
Сержант
| Я людина з шахти:Р Я задумався про ідею крафту дб поки апаю сполеру 76+ Щоб не сосати пальця хавком з корягою на хай левелі)Добавлено (28.12.2009, 13:33) --------------------------------------------- Я так зрозумів що фотку з реального життя на Аву поставив тільки я?) Це підстава була когли профіль робив...
Ніколи небійся експерементувати, пам'ятай що титанік сконструювали професіонали, а ковчег аматори...
|
|
| |
keil | Дата: Понедельник, 28.12.2009, 13:37 | Сообщение # 20 |
Бука : )
| Я видел де то твою фоту..... причем по мойму у нас "была"
в игре BupTyo3 IceSun
|
|
| |
OTAMAHKA | Дата: Понедельник, 28.12.2009, 14:00 | Сообщение # 21 |
Сержант
| хД Це я 1шого вересня цього року. Вона обрізана с другого боку голова друга. В контакті на Аві стоїть, мб там якось бачив?Добавлено (28.12.2009, 14:00) --------------------------------------------- Ну що мене беруть? Ато сидимо тут, флуд розводимо тільки)
|
|
| |
keil | Дата: Понедельник, 28.12.2009, 14:04 | Сообщение # 22 |
Бука : )
| в клане вообще то 50+ игроков
в игре BupTyo3 IceSun
|
|
| |
OTAMAHKA | Дата: Понедельник, 28.12.2009, 14:15 | Сообщение # 23 |
Сержант
| Ти хочеш сказати що всі мают залишити голос?)
|
|
| |
KYKJIA | Дата: Понедельник, 28.12.2009, 14:20 | Сообщение # 24 |
Дежурная сявочка
| Должны отписаться не все.Хотя бы какая-то часть игроков,включая замов и желательно Чака
"Ты очень мило смущаешься,перед тем,как сказать какую-нибудь гадость" © Catz
|
|
| |
Turp | Дата: Понедельник, 28.12.2009, 14:55 | Сообщение # 25 |
Рядовой
| Я видел в хч сообщения, что пришел OTAMAHKA нагибать сервер. Не помню правда кто писал, вроде Вирим. А по заявке, пока против.
Зимними снами, я ждал ответ. Не принимая правду, зная - спасения нет. © Dark Princess - Нас Больше Нет
|
|
| |
OTAMAHKA | Дата: Понедельник, 28.12.2009, 15:12 | Сообщение # 26 |
Сержант
| Да було таке, писав вірім и Рок. Хто такий вірім незнаю, а от з роком спілкувався начебто гарний хлопець. Бігав варком мені в брандеді віку бафав, та варів своїх зливав) А обйяви такі були щоб знайти друзів старих, с блексану чи других серверів, та і смішно подивитись що напишуть)
|
|
| |
AxeLife | Дата: Понедельник, 28.12.2009, 15:54 | Сообщение # 27 |
Генерал Аксель
| тогда за Quote (KYKJIA) о буднях спойлера мне можете не рассказывать) Что правда то правда, споилит всё и вся ))))
Мои кулаки из бронзы, В сердце красная ртуть, Мой грозный учитель Гонзо, Свиньям меня не согнуть!
|
|
| |
OTAMAHKA | Дата: Понедельник, 28.12.2009, 16:02 | Сообщение # 28 |
Сержант
| ))))))))) Добавлено (28.12.2009, 16:02) --------------------------------------------- Я на варнішах сиджу)) 60 буду піду на реци дк роби потім на ферму.
|
|
| |
EMPIRiO | Дата: Понедельник, 28.12.2009, 16:22 | Сообщение # 29 |
Лейтенант
| Quote Бігав варком мені в брандеді віку бафав, та варів своїх зливав) меня пару раз убивали в брендах, вот какраз я и ник вспомнил кто с ним был
Мой мозг не эрогенная зона - ненадо его *****!!!!
Сообщение отредактировал EMPIRiO - Понедельник, 28.12.2009, 16:22 |
|
| |
OTAMAHKA | Дата: Понедельник, 28.12.2009, 16:24 | Сообщение # 30 |
Сержант
| Всмислі кто з ним був? Я чтоли?) хД МБ ето вчера было)) Но он при мне тх убил который мну с комнаты выгонял)
|
|
| |